Типи та особливості стилів моди

Ви відчуваєте себе впевнено, привабливо, але, перш за все, щасливо, коли носите улюблений одяг. Мода змушує відчувати себе уповноважено. Проте сьогодні існує стільки різноманітних стилів, що перерахувати всі вкрай складно. Тому у цьому матеріали розглянемо основні.

  1. Вуличний. Це всеосяжний стиль моди, що розвивався на вулицях. Але сьогодні всі імениті дизайнери, бренди та впливові особи сприйняли його, і він більше не обмежується вулицями. Це втілення сучасної міської моди.
  2. Етно-стиль. Це стосується одягу, перейнятого повністю або частково з традиційних костюмів різних народів. До цієї категорії входять і українські сучасні чоловічі вишиванки, і японські кімоно, туніки і кафтани зі сходу, барвисті бандани, які люди всього світу прийняли за свої власні. Справжня глобальна мода! Якщо ви є прихильницею цього стилю, радимо купити вишиту сукню. Ви будете виглядати приголомшливо та неперевершено.
  3. Офісний одяг. До цієї категорії належить смокінг або формальний темний костюм і відповідну краватку для чоловіків, а також відповідні сукні, спідниці, сорочки, брюки для жінок. Можливо, вам не вдасться уникнути цього розділу моди, якщо ви хочете бути першою леді у вашому офісі.
  4. Вечірній одяг. Його можна назвати формальним дрес-кодом. Це офіційне вбрання для чоловіків зі строгими специфікаціями, смокінги. Дівчата надягають гламурні вечірні сукні та коктейльні плаття.
  5. Спортивний одяг. Спортивний одяг сьогодні використовується як синонім для повсякденного одягу. Раніше таке вбрання носили тільки спортсмени, але зараз, коли знаменитості займають тренд, кожен красується у своєму найкращому тренувальному одязі. Активний одяг – це альтернативна назва спортивного вбрання. Більшість спортивного одягу пошта з досить зручної та еластичної тканини, щоб наряд можна було носити за будь-яких обставин та виглядати привабливо. Легінси, топи, спортивні бюстгальтери, верхній одяг, сорочки-поло, штани для йоги – все це головні атрибути спортивного стилю. Основні бренди: Adidas, Puma, Altura, Fila, DKNY, брюки для йоги Lululemon і Sweaty Betty.
  6. Скейтбордистський. До стилю належить вільний, комфортний та функціональний одяг, а також великогабаритні графічні футболки, кросівки, ковзанярські черевики, брюки-ковзанярі або шорти і толстовки.

Звичайно, це не всі існуючі стилі. Щоб обрати одяг, який ідеально вам пасує, звертайте увагу на тип фігури, виробничі матеріали, а також враховуйте те, наскільки зручно почуваєтеся у вбранні.