Моторне мастило Mazda Original Ultra 5W-30 від aet.ua

Японський концерн Mazda піклується про своїх споживачів: крім надійних автомобілів вони випускають під своєю торговою маркою моторні мастила. Дана речовина повністю відповідає вимогам транспортних засобів бренду Мазда. Висока якість продукту гарантує чистоту деталей і значно мінімізує коефіцієнт їх тертя один об одного. Мастило охолоджує і змащує рухомі частини двигуна. Важливо пам’ятати, що без надійної змащення мотор заклинить після декількох секунд роботи.

Загальна характеристика моторної оливи Mazda Original Ultra 5W-30 5л

Склад продукту — синтетичний, має високі робочі властивості. Забезпечує ефективний захист деталей рухової системи в екстремальних умовах, при температурах зовнішнього середовища від — 40 до +50 ° С. Хімічний склад речовини, розроблений в лабораторному середовищі, перешкоджає засміченню і утворенню шкідливих відкладень всередині мотора. Механічний, хімічний і термічний види деструкції — однаково не страшні при використанні цього мастила.

Моторні мастила Mazda 5w-30Продукт має енергозберігаючі властивості (А5 / В5) згідно з класифікацією АСЕА. Показник в’язкості товару 5W — при пуску двигуна в зимову пору; 30 — значення в літній період часу. За міжнародною специфікацією API матеріал відповідає стандарту SL (сучасні транспортні засоби на бензині); CF (мотори з турбонаддувом). Дана модель мастила застосовується у будь-яких типах автомобілів — від позашляховиків до малолітражного легкового транспорту.

Властивості та переваги моторного мастила Мазда Оріджінал Ультра 5W-30 5л:

  • Продукт розроблений за інноваційною технологією нафтопереробки.
  • Захисна плівка синтетичного продукту зберігає властивості навіть при спортивному стилі їзди.
  • При критично низьких температурах повітря мастило продовжує виконувати свої корисні функції.
  • Ідеально поєднується з дизельними двигунами, які працюють в режимі великих навантажень.
  • Допомагає заощаджувати витрата палива в умовах міської їзди на 6%, незважаючи на погодні умови.
  • Продовжує термін служби двигуна.
  • Екологічність: при змащуванні деталей на 10% скорочується викид шкідливих речовин в атмосферу.
  • Гарантований захист мотора від окислення при регулярному використанні мастильного продукту бренду Мазда.

Купити мастильні матеріали Mazda в Києві в магазині Автоєвротрейд: http://aet.ua/car-engine-oils/maslo-mazda-ultra-5w-30-5l.html

При здійсненні вибору моторного мастила для своєї машини потрібно грамотно та прискіпливо віднестися до аналізу інформації про дилера, адже на ринку зустрічається багато продавців, які збувають недоброякісний товар. Важливо правильно підбирати мастило, адже від цього залежить ефективність роботи Вашого автомобіля.

На сайті aet.ua представлена ​​тільки оригінальна продукція високої якості за доступною ціною. Консультанти допоможуть з вибором необхідного для вас товару. З нашою допомогою ваш транспорт буде безперебійно працювати в будь-яку пору року.

Джерело: сайт офіційного дилера моторних мастил та акумуляторів aet.ua