Grill Point – найкращий магазин грилів

Переконувати людей у корисності їжі приготовленої на вогні не потрібно, адже дієтологи вже давно детально розповіли про переваги таких страв. Для цього потрібне відповідне сучасне обладнання. Залишилося тільки звернути увагу на те, що відомий інтернет-магазин Grill Point пропонує великий вибір різноманітних грилів. Зазначимо декілька основних аспектів, що приваблюють в такому виді відпочинку:

  • різноманітність страв від м’яса та риби до овочів та фруктів;
  • смак та аромат, отриманий від вогню та диму;
  • збереження корисних речовин в продуктах без втрати вітамінів та мінералів;
  • кількість жиру низька, адже немає потреби додавати багато олії чи масла;
  • швидкість приготування завдяки високій температурі, розподілу тепла і матеріалу.

А крім того це привід зібратися всією сім’єю і весело провести час. Щоб і для кулінара це було відпочинком та насолодою, відомі бренди грилів створюють все більш комфортні, сучасні та легкі у використанні моделі.

Асортимент продукції у магазині

Покупці шукають останні моделі грилів та приладдя, тому що готувати на них – це справжнє задоволення в незалежності від досвіду й майстерності. У магазині є великий асортимент вугільних, керамічних, електричних, газових, дров’яних, пелетних моделей, але це лише частина товару. Тут можна подивитися на коптильні, печі для піци, мангали. 

Газовий гриль з інфрачервоним пальником від Napoleon

Крім великих габаритних предметів, на поличках шоуруму можна вибрати:

  • посуд для грилю (миски, кастрюлі, пательні, противні, воки); 
  • прибори для сервірування (набори ножів, виделки для м’яса, столові набори);
  • аксесуари (шампури, щітки, інструменти, набори для барбекю, термощупи і термометри);
  • комплектуючі (газові балони, рожени для грилю, жирозбірники та чохли).

Всі ці предмети якісні та довговічні, тому що вироблені всесвітньо відомими знавцями у сфері культури барбекю. Багато років вони доводять свою унікальність та неповторність: Big Green Egg, Broil King, Napoleon, Lechuza, Remundi, Daddy Smoke та багато інших.

Переваги магазину у порівнянні з конкурентами

З самого початку відкриття точки продажу власники ставлять на відповідальність та професіоналізм консультантів, які досконало знають продукцію, вміють надати відповідь будь-які запитання і порадити щодо вибору потрібної моделі грилю, каміну або мангалу. Вони максимально детально з’ясовують умови використання, потреби та побажання клієнта перед тим як запропонувати йому товар.

Крім того діють значні знижки до 20% на відомі брендові товари, існує можливість замовити установку обладнання, навіть порівняти у роботі різні моделі. Все робиться заради клієнтів за високими стандартами сервісу. І на таких умовах клієнтська база постійно розширюється.