Вантажне таксі в Києві на період карантину: нові правила

Ще ніколи світ не мінявся настільки стрімко, як зараз. Через епідемію коронавіруса ми опинилися у незнайомій досі реальності. Тепер ми змушені по-новому вибудовувати не лише спілкування, а й саме життя, встановлювати межі особистих кордонів.

Вантажоперевезення у Києві та до столиці
На період карантину транспортні компанії, зокрема Інка-Транс Київ, продовжують виконувати вантажоперевезення у столиці України. Транспортні компанії доставляють лікарські засоби в аптеки і медичні установи. Виконуються також замовлення по доставці продуктів, медикаментів і товарів для тих, хто перебуває на карантині.

В сьогоднішніх реаліях несподіваною труднощами може стати дачний переїзд. На дачі у гарну погоду значно приємніше перебути карантин та самоізоляцію. І тут вам допоможе вантажне таксі, яке з мінімальним ризиком доставить вас з Києва у заміський будинок. А там ви зможете в безпечному місці перечекати вимушений карантин.

Водії та вантажники транспортних компаній дотримуються строгих санітарно-епідеміологічних правил: працюють виключно в захисних масках і рукавичках. За правилами, вантажне таксі піддається ретельної дезінфекції.

Під час епідемії змінилися обсяги вантажоперевезень і види вантажів, позначилася специфіка послуг вантажного таксі, зазначають в «Інка-Транс». Але завжди були і залишаються відповідальність і сумлінне ставлення до роботи, увагу до замовників. Залишайтеся вдома і замовляйте вантажне таксі в Києві для доставки життєво необхідних медикаментів і продуктів.