Найкращі пропозиції щодо працевлаштування в Польщі

Робота за кордоном приваблює українців і це не новина. Це не тільки стабільний заробіток, але й високий рівень заробітної платні, яку в Україні не завжди можна отримати. Затверджений безвізовий режим вніс відповідні корегування і робота в Польщі стала доступнішою. Хоча на даному разі існують свої переваги і недоліки у цьому.

Працевлаштування українців за кордоном завжди було можливе. Для цього потрібно було вкласти відповідні розтрати на придбання закордонного паспорту. З появою безвізу у українців появилась змога перетинати кордон з біометричним паспортом, який відкриває перед кожним відповідні можливості. Сьогодні робота в Польщі по біометрії можлива для кожного бажаючого.

Робота в Польщі по біометрії для кожного

З появи безвізового режиму строки перебування українців за кордоном призначено на 90 днів. Цей строк неможна ніяким разом порушувати, бо наслідками такого порушення буде депортуваня з країни. Наслідки такого покарання незначні, але і неприємні. Українці з біометричним паспортом можуть потрапити до Польщі двома способами. Один з них як туристи, а другий згідно офіційного запрошення роботодавця. У першому і у другому випадку обов’язковим є складання контракту на роботу.

Переваги роботи в Польщі по біометриці очевидні:

1. Значна економія коштів на придбання візи, тепер її оформляти не треба;

2. Легальне працевлаштування;

3. На роботу можна від’їжджати одразу ж.

Недоліки роботи за кордоном з біометрією складаються в терміні перебування українських робітників. Оскільки термін перебування складає 90 днів, то цього періоду часу польським роботодавцям недостатньо. Між роботодавцем і наймачем складається угода. У наймачів в перевазі довгострокові угоди, тому на три місяці мало хто погоджується. Але все ж робота, як то кажуть, кипить і перешкоди складаються лише у тих, хто не хоче робити.

Робота в Польщі завжди є

Перш ніж від’їжджати за кордон на працю, важливо дізнатися, які вакансії доступні. Сьогодні, з наймачами розвиваються такі сфери як будівництво, сільгоспгосподарство, а також робота на складах та інтернет магазинах. Професіональних навичок високого рівня робітників в даних сферах не потрібно. Базовими навичками працівника повинні бути:

— працьовитість;

— відповідальність;

— порядність;

— вікові потреби до 50 років.

До кожного правила є окремі випадки і якщо робітник працює у роботодавця вже не перший рік, то віковий параметр може досягати до 60 років. Такі питання розглядаються індивідуально.

Розмір заробітної платні завжди турбує майбутніх робітників і тут він може складати від 2800 злотих. Це значно віща ставка, ніж в Україні за роботу, яка не потребує професійної підтримки. Робота в Польщі завжди приваблює українців, тому що це завжди вигідно.