Mirrolet — Переваги рулонних штор

Останнім часом оформлення вікон за допомогою рулонних штор все більше набирає популярність в нашій країні. Безсумнівно, рулонні штори додають інтер’єру особливого креативу і наповнюють його неповторною самобутністю. Так, у багатьох квартирах, будинках або офісних приміщеннях використовують саме цей варіант рулонних штор з фотодруком.

Завдяки такій конструкції в інтер’єрі приміщення формується свій унікальний стиль. Зображення на таких виробах можуть бути виконані в різноманітних варіаціях, від суворого однотонного стилю до барвистого і екстравагантного виконання. Завдяки сучасним технологіям, на тканинні виробу наносяться різні малюнки і зображення, в залежності від ваших індивідуальних побажань.

Однією з головних переваг рулонних жалюзі є привабливий зовнішній вигляд, а також:

— рулонні штори з фотодруком сприяють візуальному розширенню простору і чудово гармонують з елементами інтер’єру;
— завдяки технології, яка застосовується при виготовленні конструкцій, в приміщенні створюється незвичайна обстановка, незалежно від типу приміщення (будинок, квартира, офіс і т.д.);
— нанесені зображення не піддаються вигоранню при впливі сонячного світла, не втрачають свій товарний вигляд під впливом температур.

Прекрасним варіантом є використання ролетів з певним зображенням в якості рекламного варіанта, коли конструкції встановлені на вікнах магазинів, ресторанів або в комерційних організаціях.

Вибір зображення залежить від ваших індивідуальних побажань, різноманітні стилі та панорами можуть бути нанесені на жалюзі всіляких розмірів.

Виробництво з виготовлення тканинних ролетів передбачає використання двох видів технологій:
Використання термічної друку. Цей вид використовується більше для рулонних виробів із синтетичних матеріалів. На синтетику легше наноситься покриття, воно має тривалий термін експлуатації. Термічний друк передбачає нанесення термоплівки з малюнками на водній основі. Цей метод дозволяє виробу не втрачати свій зовнішній вигляд протягом довгого терміну експлуатації, а також за рахунок мінімальної товщини плівкі, зберігається цілісність зображень.
Використання ультрафіолетового друку. Цей метод з використанням хімічних речовин дозволяє наносити зображення на дерев’яну, пластикову, алюмінієву або інші види поверхонь. Він передбачає використання струменевого друку, після чого малюнок висихає і закріплюється його нанесення.

Джерело: https://mirrolet.com.ua/rulonni-shtory