Ви прийняли рішення придбати квартиру?

Для багатьох придбання житла — одне з важливих подій у житті, тому потрібно серйозно підійти до його реалізації.

У першу чергу визначитеся, в якому районі міста, типу будинку та планування квартири ви хотіли б жити. Уявіть, як саме має виглядати ваше житло. Якими повинні бути кімнати, вид з вікна, стан …? Ясно уявляючи, що саме і де ви хочете придбати, можна шукати квартиру самостійно, але більшість людей, які бажають придбати квартиру, в результаті користуються послугами агентств нерухомості. Набагато простіше за рекомендацією знайомих або на свій розсуд звернутися до солідної фірми, яка дбає про свою репутацію. Агенція нерухомості «Вісон» завжди раді надати вам допомогу в купівлі нерухомості.

Агентство нерухомості, в якому послуги пов’язані з підбором і пошуком квартир, а також з супроводом угоди виявляються фахівцями на належному рівні, зможуть врахувати всі ваші побажання і вимоги. При зустрічі з ріелтором не тільки попрохайте його пред’явити службове посвідчення, але й не соромтеся зателефонувати до офісу та перевірити чи працює у фірмі ця людина.

Досвідчений співробітник агентства, проаналізувавши вашу заявку, підбере та запропонує відповідні для вас варіанти. Приготуйтеся до того, що вам доведеться оглянути від 3 до 10 квартир. Фахівець не зможе за одним лише технічним завданням вибрати за вас остаточний варіант житла. Часто зіставлення рівня цін і власних фінансових можливостей може досить радикально змінити ваші плани. Тільки три квартири в день може подивитися та адекватно оцінити людина. Зрозуміло, після перегляду потрібно все обговорити й тільки після цього робити висновки. Якщо ваші вимоги реальні — процес пошуку житла для вас не буде ні стомлюючим, ні занадто тривалий.

Що потрібно враховувати при виборі квартири?

  1. Престижність району. Якщо район новий, то можуть роками тривати будівельні роботи, їздити вантажівки.
  2. Близькість метро або хорошої транспортної розв’язки.
  3. Наявність поблизу супермаркетів, дитсадків, шкіл.
  4. Чи є поруч небезпечні магістралі (ж / д, шосе і т.п.). Справа не тільки в безпеці, але й в рівні шуму. Всі ці «дрібниці» можуть здатися незначними, але дуже важливими.
  5. Тип будинку:
  • цегляний (найтепліший);
  • керамзитобетонний;
  • панельний (найхолодніший).
  1. Стан під’їзду та прибудинкової території, наявність консьєржа або домофона. У поняття якості будинку все частіше входять сусіди з під’їзду. Дізнайтеся, що це за люди. Якщо мова йде про вторинне житло, сусідів можна визначити легко.
  2. Поверхові:
  • Більш низька ціна квартир на перших поверхах пояснюється близькістю вулиці та дворів, необхідністю установлення решіток, відсутністю видових характеристик. Екологія. Ситуація з повітрям у жителів нижніх поверхів критична. Перший поверх хороший вибір для пенсіонерів та інвалідів, яким важко користуватися сходами, обмежених у засобах покупців, для яких різниця у вартості — критична.
  • Так само дешевше коштують квартири на останніх поверхах зважаючи на безпеку, можливості протікання з покрівлі (в разі якщо у даху є дефекти), нестачі тепла та слабкості напору води на останніх поверхах. Та й ліфти мають звичку ламатися! Тому, такі квартири коштують дешевше, ніж на інших поверхах. Але в разі якщо над останнім житловим поверхом є технічний поверх, то різниці в ціні практично немає.
  • Квартири на останньому поверсі можуть бути цікаві людям, які цінують світло, чисте повітря, максимальні видові характеристики та тишу. У мешканців таких квартир немає сусідів зверху, які можуть турбувати. Середні поверхи найбільш популярні та практично ідеальні для проживання, якщо зверху спокійні сусіди.
  • Подивіться, куди виходять вікна. Традиційно цінується схід і захід. Знижувальним ціну фактором є вид на жваву магістраль, промзону або щось аналогічне.
  • Зверніть увагу на стан квартири. Якість ремонту, комунікацій — електропроводки та водопроводу. Пропозицій житла з позначкою «потребує ремонту» на ринку менше 10%. Досить активно цікавляться та купують квартири з «середнім» ремонтом.

Придбання квартири — процес, який пов’язаний із безліччю труднощів і ризиків, переходьте на офіційний сайт агенції нерухомості «Вісон» https://vison.com.ua де вам допоможуть обійти «гострі кути» при купівлі нерухомості.