Паб у Львові

У Львові паб “ Добрий друг “ — це класика. Місце, де завжди затишно та добре. Місце, де почуваєш себе вільно та по-домашньому. Місце, де стабільно ідеально для посиденьок з друзями: й іноді справа навіть не в пиві, а в атмосфері загалом.

Паб у Львові

А взагалі, знаєш, сьогодні через велику кількість вибору ми так часто не помічаємо не те, щоб головно, скоріше — пропускаємо щось досить цінне. І так, я підводжу думку до пабу “ Добрий друг “. Не смійся, зараз поясню чому. Ну от чесно, паб у Львові “ Добрий друг “ — він, як… Пам’ятаєш, бургерну з мультфільма про Губку Боба? От щось того типу: простий, без зайвого пафосу, надлишкових деталей, але з душею.Серед цих закладів з фантастичними концепціями, спеціальними атрибутами для туристів або ж розкішними декораціями іноді складно згадати про такого, як “ Добрий друг “. Не подумай, я не дискриміную, в жодному разі: звісно ж, для різних подій — різні локації.

Для мене це місце, куди можна прийти в джинсах і кросівках, подивитись трансляцію футболу (там транслюють усі важливі матчі), гучно полахати з друзями ( бо в них багато зал, і одного разу ми навіть сиділи в окремій ), випити на святкуванні ( бо з асортиментом алкоголю там все ок: наливки, вино, пиво, авторські коктейлі і класика) тощо. Ой, до них ще ідеально залітати на обід. Обожнюю їхні піци. Єдина рекомендація від мене — беріть когось з собою, бо самому її подужати не вдасться.

Львівський паб «Добрий Друг»

Просто повір, що це буде ту мач для однієї особи. А, якщо компанія на обід не твоє, то краще зупинись на чебуреках, салатику, бургері чи лавашах. А про пиво — то це взагалі окрема історія: там його 24 види, які кожного тижня міняються. Буває, що немає настрою після роботи десь сидіти, то забігаю і беру пляшку з собою: тепер ніяких супермаркетів. Ага, лише крафтове, лише українське, лише паб “ Добрий друг “. Якось так, люди. І так, вже маю картку на знижку. Хоча її мені дали вже на другий візит (проте тоді з початковою ставкою, бо далі вона росте).Ледь не забув, класно доповнює атмосферу крута музична підбірка: в основному, це альтернативний рок. Ну і безперечно, гарне обслуговування стає довершеністю цього закладу. Вже дійшло до того, що з моєї ініціативи ми колегам по роботі з нагоди професійних свят даруємо ніщо інше, як сертифікати у паб “ Добрий друг “.Скажеш, що якесь божевілля, а я відповім, що цей заклад не дарма має таку назву. Він і справді, як Добрий друг: хочеться туди повертатися знову і знову, а якщо довго не заходиш, то мимоволі починаєш сумувати.