СТВОРЕННЯ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ У ЛЬВОВІ

У зв’язку зі зростаючою популярністю інтернет-комерції, кожен підприємець хоч раз замислювався про створення власного інтернет-магазину. Рекламне агентство «Про Преміум» пропонує повний комплекс послуг по створенню веб-сайту, розробці порталів, а також допомагає створити інтернет-магазин з нуля. Команда професіоналів зможе виконати дизайн веб-порталу, підключити всі необхідні функції і налаштувати систему платежів.

Розробка онлайн-магазину під замовлення має кілька очевидних переваг:

немає необхідності знімати велике приміщення для офісу;

доступність клієнтам щодня в будь-який час;

можна працювати по всій України;

не вимагається велика кількість персоналу;

можливість представити великий асортимент.

Створити онлайн-магазин можна як для стартапу, так і для вже діючого офф-лайн бізнесу. Великі компанії, що наважуються замовити інтернет-магазин, отримують новий потік клієнтів, а також заробляють позитивну репутацію. Бізнесмени нерідко здійснюють торгівлю повністю через Інтернет, не витрачаючи гроші на оренду приміщення для магазину.

Створення інтернет-магазину надає великий обсяг роботи, який потрібно виконати фахівцям різних сфер. Щоб ресурс функціонував як ефективний інструмент продажів, необхідна ретельна опрацювання проекту в тісній взаємодії з замовником.

Віддаючи перевагу компаніям, які спеціалізуються на конструюванні продають веб-сайтів і запуск інтернет-магазинів, клієнт отримує гарантію результату. Добре працює портал зі зручною навігацією, чітким каталогом і простою формою замовлення — це результат злагодженої роботи цілої команди фахівців. Створити магазин, який здатний збільшити продажі і залучити потік нових покупців, можуть тільки професіонали своєї справи.

ЩО ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ САЙТУ?

Залежно від специфіки бізнесу і компанії, в кожному конкретному випадку при розробці сайту є свої вимоги. Залежно від обраного тарифу в розробку сайту може входити:

від 3 до 15 заявок від потенційних клієнтів (ми впевнені в результаті нашої роботи, і після розробки сайту робимо настройку реклами і за свій бюджет надаємо вам заявки щоб ви змогли окупити витрати на розробку);

аналіз основних конкурентів в інтернет-середовищі (способи просування і рекламний бюджет, слабкі місця, щомісячний трафік);

написання технічного завдання;

створення прототипу сайту;

створення карти заперечень потенційних клієнтів і способи роботи з ними;

розробка логотипу та фірмового стилю;

дизайн головної і внутрішніх сторінок сайту;

верстка дизайну;

установка сайту на систему управління;

покупка домену та хостингу на 1 рік;

написання контенту;

наповнення сайту контентом;

написання інструкції по роботі з сайтом;

навчання роботі з сайтом;

підтримка протягом 30 днів з моменту здачі проекту;

оптимізація сайту;

складання стратегії просування;

тестова рекламна кампанія.