Запорука успіху сучасного будівництва ТОВ «ІБК «Євротехнології» — інноваційний підхід

Лого ТОВ «ІБК «Євротехнології»Запорука успіху сучасного будівництва — інноваційний підхід. Обираючи офісне чи житлове приміщення, варто звернути увагу на технології створення будинку.

ТОВ «ІБК «Євротехнології» — будівельна компанія, що працює за такими напрямками:

  • зведення споруд житлового та нежитлового фонду;
  • монтаж водопровідних, вентиляційних, опалювальних систем;
  • електромонтажні роботи;
  • облаштування покрівлі.

У своїй роботі компанія покладається на багаторічний досвід, попередні надбання і використовує передове обладнання. Надаючи перевагу ТОВ «ІБК «Євротехнології», ви отримуєте можливість користуватись великою виробничою базою. Різноманіття технічних ресурсів якнайповніше розкриває себе в руках кваліфікованих майстрів. За час існування компанією втілено більше 50 проектів. До штату входить 10 спеціалістів різних напрямів і приблизно 300 робітників.
Поєднуючи знання та вміння, ми створюємо споруди та комунікації європейського рівня якості. Найцінніше для нас — довіра клієнтів та репутація, тому працюємо на совість.
До складу ТОВ «ІБК «Євротехнології» входять відділи будівельних, сантехнічних, електромонтажних робіт, а також проектно-кошторисний підрозділ. Велика кількість містких складів дає можливість зберігати достатню кількість необхідних матеріалів. Наявні власні виробничі цехи та спецтехніка. Все це дозволяє знизити загальну собівартість проекту, краще контролювати хід робіт і якість матеріалів на всіх етапах.
Усі співробітники — майстри своєї справи. У штаті працюють маляри, монтажники, зварювальники, штукатури, арматурники, монолітники та ін. Головна мета нашої команди — задовольнити клієнта. Замовник може слідкувати за кожним кроком виконання проекту та висловлювати побажання. Окрім того, ми цінуємо пунктуальність. Кожен об’єкт здається в експлуатацію вчасно.
Колектив тримає руку на пульсі життя. Ми використовуємо в роботі нові матеріали, що постійно з’являються у сфері будівництва, впроваджуємо передові технології. Будучи прихильниками комплексного підходу, не лише надаємо послуги з будівництва, а й виконуємо супутні роботи.
ТОВ «ІБК «Євротехнології» — досвідчений і надійний партнер у галузі будівництва. Обравши нас, ви гарантовано отримаєте ефективне використання ресурсів. Звертайтесь -збудуємо майбутнє разом!