Новина з фінансового світу: Банк Альянс став новим членом ЄБА

Українське товариство економічних свобод вирішило дізнатися, яку ж частину зароблених грошей українці віддають державі у вигляді податків. Результати дослідження здивували всіх. Виявляється, приблизно півроку ми заробляємо не на благо нашої родини та себе, а для того, щоб віддати ці кошти державі. Якщо казати точніше, ви не отримуєте суму грошей, яка дорівнює вашій зарплатні за 186 днів.

Яким же чином це відбувається? Відповідь дуже проста: наша недоотримана заробітна плата ховається у єдиному соціальному внеску, який стягується ще до переведення грошей на вашу картку. Крім того, кожна річ, яку ми купуємо, має у складі вартості ПДВ, митні збори та іноді акциз.

Повний перелік податків

Усього в казну держави населення сплачує шість видів податків:

— Єдиний соціальний внесок.

— Податок на доходи фізичної особи.

— Військовий збір.

— Податок на додану вартість.

— Акцизи.

— Мито.

Тобто, опираючись на підрахунки Українського товариства економічних свобод, ми щорічно втрачаємо 49% нашої заробітної плати.

Як збільшити щомісячний дохід?

Для того, щоб забезпечити собі задовільний рівень життя у таких умовах, варто розуміти, на чому можна легко зекономити та де знайти додатковий прибуток. Багато людей обирають працювати на декількох роботах одночасно, але це дуже тяжко фізично й морально, бо часу на себе і родину у вас не залишиться.

Найбільш раціональний варіант – пасивний дохід:

1. Депозити в банку можуть бути набагато вигіднішими, ніж ви собі уявляєте.

2. Крім того, споживчий кредит – це також вдалий вихід із проблеми. Мало хто знає, але під час інфляції таким чином ви зможете значно зекономити на придбанні товарів.

3. Інвестиції – це спосіб заробітку для фінансово дуже грамотних людей, а навчитися цьому мистецтву сьогодні не так складно. Існує багато курсів, повчальних матеріалів в Інтернеті, тому головна умова – ваше бажання. Згодом інвестування навіть може стати вашим основним джерелом заробітку.

Усі перелічені вище послуги може надати сьогодні будь-який банк, але не кожен може гарантувати безпеку для ваших грошей. Банк Альянс – це установа, яка користується величезною довірою з боку клієнтів, адже за довгі роки роботи він їх жодного разу не підводив.

Зовсім недавно Банк Альянс став членом Європейської Бізнес Організації, що ще більш підтверджує його надійність та добропорядність. Отже, не зволікайте та почніть збільшувати свій щомісячний дохід прямо зараз.

Джерело: Bankalliance